اسپم در سئو چیست؟
از حدود سال 1990 و حتی قبل از ایجاد موتور جستجوی گوگل، سئوکاران و مدیران وبسایتها از تعدادی تکنیک غیرقانونی برای رتبه بهتر در نتایج جستجوی سایر موتورهای جستجو استفاده میکنند. امروزه به این تکنیک ها، تکنیک های سئو کلاه سیاه یا اسپم می گویند! در وب انگلیسی به صفحاتی که با کمک این راهکارها سعی در سئو شدن دارند Spamdexing می گویند.
اسپم در سئو و محتوا
اسپم محتوایی رایج ترین تکنیک ها مربوط به محتوا هستند. این استراتژیها توسط سئوکاران کلاه سیاه استفاده میشود تا گوگل را فریب دهند تا رباتهای خود را باور کنند که صفحه شما بسیار ارزشمند است. می توانید تولید محتوا و سئویی وبسایت خود را به آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف بسپارید تا با خیالی آسوده برای همیشه از اسپم در امان بمانید.
تکرار کلمات کلیدی
در بین 200 عامل سئو، یک عامل وجود دارد که در گذشته بسیار مهم بوده است: چگالی کلمات کلیدی. این عامل در واقع به این نکته اشاره کرد که اگر صفحه شما واقعاً با کلمه کلیدی شما مرتبط است. کلمه کلیدی باید چندین بار تکرار شود.
به همین دلیل است که همین چند سال پیش، سئوکاران توانستند با نوشتن محتوای بی ارزش و تکرار بیش از حد کلمه کلیدی یا پر کردن کلمات کلیدی، ربات های گوگل را فریب دهند و صفحه خود را به عنوان یک صفحه بسیار بد معرفی کنند.
به عنوان مثال، اگر کلمه کلیدی صفحه شما محتوای سئو بود. در مقاله 1000 کلمه ای کلمات سئو محتوا، سئو محتوا و ... را بیش از 10 تا 30 بار تکرار کردید و اتفاقا صفحه مورد نظر سئو بود! همچنین در گذشته از این تکنیک برای سئو با کلمات کلیدی متعدد در یک صفحه و تکرار مداوم کلمات مختلف و مرتبط در یک صفحه استفاده می کردند تا همگی سئو شوند. البته امروزه به دلیل پیدایش هوش مصنوعی گوگل و کلمات LSI دیگر نمی توان مانند قبل کلمات کلیدی را تکرار کرد. صفحه خود را به عنوان یک صفحه سئو قدرتمند در گوگل معرفی کنید.
متن پنهان یا نامرئی
تکنیک بعدی هرزنامه سئو، قرار دادن متن مخفی یا نامرئی در صفحه است. در این روش در واقع سئو می خواهد صفحه شما را به عنوان یک صفحه با ارزش و پر محتوا به گوگل نشان دهد در حالی که وقتی کاربر وارد می شود می خواهد; او فقط یک صفحه پر از تبلیغات را می بیند و ذهن خود را روی محتوای واقعی متمرکز نمی کند. در نتیجه، او از راهحلهایی برای پنهان کردن بخشی از متن صفحه از دید کاربر استفاده میکند.
به عنوان مثال، با تغییر رنگ متن به سفید، متن همرنگ پس زمینه می شود، بنابراین گوگل محتوا را می بیند، در حالی که کاربر اصلا آن را نمی بیند. یا مثلاً بخشی از متن را به منبع 0 می برد تا به همان نتیجه قبلی برسد. البته امروزه گوگل به این اسپم سئو بسیار حساس است.
مشاهده هرزنامه در متا تگ ها
در گذشته گوگل از مجموعه ای از تگ ها به نام متا تگ برای تشخیص بهتر صفحات استفاده می کرد و مدیران وب سایت ها را مجبور می کرد از آنها در صفحات خود استفاده کنند. به عنوان مثال، متا تگ توضیحات در صفحه همان چیزی است که توضیحات در آن نوشته شده و در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده می شود. برای در امان ماندن از spam، فعالیت های سئو و تولید محتوای وب سایت خود را به آژانس دیجیتال مارکتینگ لیدی تارگت بسپارید.